Nieuw verwarmd zwembad in 2020 !
In de omgeving van Messanges
Boek uw verblijf
Reservering
Beschikbaarheid
Paiement
Disponibilités/Réservations

Aan de Atlantische kust in Landes

Of u nu wandelaar, atleet of natuurliefhebber bent, of alle drie tegelijk; met het geboden amusement en de vele activiteiten hoeft niemand zich te vervelen. Tussen natuur, cultuur en gastronomie worden alle zintuigen geprikkeld tijdens uw kampeervakantie in het zuiden van Landes.

De steden en badplaatsen in Landes

Ontdek karakteristieke Landes dorpen als Moliets, in de buurt de camping; een aangename badplaats waar u op de fiets heen kunt om te zwemmen, of een andere watersport te beoefenen bij Moliets Plage. Proef de charme van de Côte d'Argent met Hossegor, zeer populair bij golfsurfers, maar ook bekend als golflocatie. Dax, op slechts op een ½ uur van de camping, is niet alleen een kuurbestemming bij uitstek, maar ook een bruisende stad met zijn musea en vele culturele evenementen die het hele jaar door georganiseerd worden. Wat meer naar het noorden wacht Mimizan-Plage met zijn zandstranden en bloemrijke Promenade Fleurie. En natuurlijk de stranden van Messanges, waar veel te doen is zodat u zich niet zal vervelen tijdens uw kampeervakantie in Landes.

Landes, natuur in overvloed

Landes is de ideale kampeerbestemming om op te laden: zeedennen, zandstranden, en de Grote Landais Meren om te zwemmen, bij te komen, of om een watersport te beoefenen. Eén van de bekendste: het meer van Soustons, maar ook het meer van Léon en de rivier courant d'Huchet, ook wel het "kleine Amazonegebied" van Landes genoemd. Wat meer naar het zuiden zijn de landschappen van het Baskenland een kijkje waard, met iconische steden als Biarritz, surfhoofdstad, en Saint-Jean-de-Luz bij de grens van Spanje. Bedenk ook dat alle rijkdommen van deze regio de basis zijn van de bekende Landes gastronomie, waardoor u zich te goed kan doen aan lekkernijen als de kiwi van Adour of de boereneend van Landes.

Wat natuur betreft vindt u onder ander het ecomuseum van Marquèze in het regionaal Natuurpark van Landes voor een reis terug naar de 19e eeuw, of het museum voor watervliegtuigen. Maar Landes staat ook voor feesten, zoals feria's die regelmatig georganiseerd worden, en uw vakantie op de camping in Messanges zullen opluisteren.

CAMPING DE LA CÔTE ****
Camping des Landes à Messanges en Nouvelle-Aquitaine
361 Chemin de la côte
40660 Messanges
Landes - Nouvelle Aquitaine - France
Tél: 05 58 48 94 94
info@campinglacote.com
Openingstijden : van 01/04/2019 tot 30/09/2019
Telefonische receptie het hele jaar door van 9-12 uur 's nachts van 14.00 tot 19.00 uur.
Vanaf 1 april is de receptie geopend van 9 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.
Juli augustus receptie geopend van 8u tot 20u
Toegang en locatieBekijk de video's
carte littoral atlantique landes france camping de la côte messanges
Speciale aanbiedingen :
Speciale aanbieding voor ACSI-leden

acsi campsite subscriber cardOp vertoon van een geldige ACSI-kaart, bedraagt het pakket voor 2 personen + elektriciteit 6A + 1 dier + toeristenbelasting 16€, van 1/04 tot 4/07 en van 24/08 tot 3/10.

Bekijk al onze aanbiedingen
Partners :