Nieuw verwarmd zwembad in 2020 !
Wandelingen in de buurt van de camping
Boek uw verblijf
Reservering
Beschikbaarheid
Paiement
Disponibilités/Réservations

Niet ver van Aquitaine

Op loop- of fietsafstand in de regio Aquitaine

LÉON, MOLIETS

Moliets is een typisch Landes dorp, met een pleintje tussen de kerk en de fronton. Wat verder van het dorpje ligt de kapel van Mâa uit de 12e eeuw, die als pleisterplaats diende op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.

Vlakbij het strand ligt een golfbaan met twee parcoursen, een van 18 holes, ontworpen door de architect Robert Trent Jones en een ander van 9. Ontdek snel deze natuurlijke locatie tussen bos en oceaan.
Het reservaat van courant d’huchet ligt bij Léon en Moliets. De vele wandelpaden bieden de gelegenheid om op verkenning uit te gaan. Vanaf het meer van Léon, neemt een schipper u mee in zijn boot voor een kennismakingstochtje door het "Landaise Amazone", met een unieke flora voor de regio. Het dorp Léon is gebouwd op een soort verhoging, een «Tuc», overheerst door zijn kerk, waar aan de voet van 15 juni tot 15 september een markt gehouden wordt.

SOUSTONS, AZUR

Als u de fiets neemt vanuit Messanges, komt u via een fietspad bij het dorp Azur. Daar gaat u langs de fontein Saint Antoine, en het meer waar u op de ponton kunt genieten van het prachtige uitzicht. Vervolg uw weg langs het meer, waar de stad Soustons aan de horizon verschijnt, beroemd voor zijn feesten: het Tulipefeest en het Soustons-feest. De weg terug gaat via Vieux Boucau, vlakbij het Zeemeer (Lac Marin).

HOSSEGOR, CAPBRETON

Kom kennismaken met Hossegor, surfhoofdstad met zijn prachtige golven, vele surfwinkels maar ook sjieke boetiekjes. Hier vindt een groot aantal internationale competities plaats: Quiksilver en Roxy Pro, Swatch Pro.
Capbreton is de enige jachthaven in Landes, maar ook een zeer actieve vissershaven. Aan wal kunt u verse vis kopen.

Over de estacade, gebouwd door Napoleon III, kunt u een zeer aangenaam wandelingetje maken.

SEIGNOSSE

Hier bevindt zich het Natuurreservaat van het Zwarte Meer (Réserve Naturelle De l’Étang Noir), met habitats die kenmerkend zijn voor het Landes gebied, en bezichtigd kunnen worden vanaf een roosterpad. Het meer dankt zijn naam aan zijn diepe wateren, en troebele slibbodem. Het bos waardoor hij omringd wordt creëert een schaduwrijk geheel, waardoor de sfeer wat mysterieus is. Als u wat verder wandelt kunt de Etang Blanc, de Witte Vijver zien; hierin kan men zwemmen, kanoën, of gewoon genieten van de rust en de natuur.

CAMPING DE LA CÔTE ****
Camping des Landes à Messanges en Nouvelle-Aquitaine
361 Chemin de la côte
40660 Messanges
Landes - Nouvelle Aquitaine - France
Tél: 05 58 48 94 94
info@campinglacote.com
Openingstijden : van 01/04/2019 tot 30/09/2019
Telefonische receptie het hele jaar door van 9-12 uur 's nachts van 14.00 tot 19.00 uur.
Vanaf 1 april is de receptie geopend van 9 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.
Juli augustus receptie geopend van 8u tot 20u
Toegang en locatieBekijk de video's
carte littoral atlantique landes france camping de la côte messanges
Speciale aanbiedingen :
Speciale aanbieding voor ACSI-leden

acsi campsite subscriber cardOp vertoon van een geldige ACSI-kaart, bedraagt het pakket voor 2 personen + elektriciteit 6A + 1 dier + toeristenbelasting 16€, van 1/04 tot 4/07 en van 24/08 tot 3/10.

Bekijk al onze aanbiedingen
Partners :