Nieuw verwarmd zwembad in 2020 !
Activiteiten op de camping
Boek uw verblijf
Reservering
Beschikbaarheid
Paiement
Disponibilités/Réservations

Activiteiten ter plaatse op onze camping in Landes

U zult zich niet vervelen op onze camping in Messanges! Het maakt niet uit wat uw favoriete activiteit is, u vindt vast iets leuks in de buurt van uw tent of huisje. U heeft een attent team, en moderne voorzieningen ter beschikking, opdat uw verblijf op onze camping de mooiste herinnering van uw vakantie wordt.

Een sportieve vakantie in Landes

Gelegenheid genoeg om te sporten op camping La Côte ****! Of het nu is om te hardlopen, of een partijtje voetballen; er zijn voorzieningen voor iedereen op de camping, voor fanatieke sporters maar ook voor degene die gewoon een beetje beweging zoeken om in vorm te blijven tijdens de vakantie in Landes. Kom met familieleden of met kennissen de andere campinggasten uitdagen voor intense partijtjes volleybal, basketbal, voetbal of ping-pong. De terreinen liggen in de buurt van uw kampeerplaats, of stacaravan! En natuurlijk heeft jeu-de-boules een speciaal plekje, voor de jonge en oudere liefhebbers. Dat zijn mooie en gezellige momenten die u in het vooruitzicht heeft op onze camping aan de Atlantische kust.

De speelzaal van de camping

U wilt even binnen afkoelen na buiten in de zon flink gesport te hebben? Dan moet u in de speelzaal van de camping zijn! En ook daar nemen we het gezellig tegen elkaar op, ontmoeten we leuke mensen, die ook zijn gekomen (en gelijk hebben ze) om te profiteren van de vele toeristische attracties in de regio. Kinderen, tieners en oudere jongeren zullen zich zeker niet vervelen in de speelzaal van onze camping.

De kinderspeeltuin

Onze gezinscamping in Messanges heeft tevens een schitterende speeltuin voor de jongsten, zodat ook zij volop kunnen genieten van hun vakantie in Landes. De vele, door groen omringde toestellen staan al op ze te wachten: glijbaan, schommel, klimmuur, een huisje en ook veertoestellen zodat ook zij de tijd van hun leven hebben tijdens hun vakantie vlakbij zee. En tot slot kunnen zich helemaal uitleven in het zwembad van de camping, dankzij het verwarmde peuterbad en de waterspelletjes.

CAMPING DE LA CÔTE ****
Camping des Landes à Messanges en Nouvelle-Aquitaine
361 Chemin de la côte
40660 Messanges
Landes - Nouvelle Aquitaine - France
Tél: 05 58 48 94 94
info@campinglacote.com
Openingstijden : van 01/04/2019 tot 30/09/2019
Telefonische receptie het hele jaar door van 9-12 uur 's nachts van 14.00 tot 19.00 uur.
Vanaf 1 april is de receptie geopend van 9 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.
Juli augustus receptie geopend van 8u tot 20u
Toegang en locatieBekijk de video's
carte littoral atlantique landes france camping de la côte messanges
Speciale aanbiedingen :
Speciale aanbieding voor ACSI-leden

acsi campsite subscriber cardOp vertoon van een geldige ACSI-kaart, bedraagt het pakket voor 2 personen + elektriciteit 6A + 1 dier + toeristenbelasting 16€, van 1/04 tot 4/07 en van 24/08 tot 3/10.

Bekijk al onze aanbiedingen
Partners :