Nieuw verwarmd zwembad in 2020 !
Welkom op camping la Côte in de Landes
Boek uw verblijf
Reservering
Beschikbaarheid
Paiement
Disponibilités/Réservations

Nuttige feiten

LA CLEF VERTE

La Clef Verte

Een camping met het keurmerk Clef Verte biedt:

  • Een milieu- en natuurvriendelijke omgeving.
  • Een milieuvriendelijk beleid gericht op voortdurende ontwikkeling en gebaseerd op de criteria van waterbeheer, afvalverwerking, energie en een verantwoordelijk aanschafbeleid.
  • Beheerders en teams die hun milieuvriendelijke acties en handelingen voor een verantwoordelijk en betrokken verblijf graag delen en uitdragen.

http://www.laclefverte.org/

CAMPING QUALITÉ

Camping Qualité

Het KWALITEITSPACT van uw vakantie
De ‘Démarche Camping Qualité’ voor uw verblijf op de camping

Camping Qualité is gebaseerd op een eenvoudig principe. Het is HET handvest van nationale en officiële kwaliteit voor uw verblijf op de camping! Bovendien, dankzij deze website, vindt u in één muisklik uw vakantieaccommodatie tussen de 986 aangesloten campings door heel Frankrijk. We vermelden meer dan 1001 interessante locaties, die u helpen bij het vinden van uw volgende vakantiebestemming. De kwaliteitsvereniging ‘Camping Qualité’ is opgericht door de Fédération Nationale d'Hôtellerie de Plein Air en de vertegenwoordigers van de consumenten (F.F.C.C.), met steun van het Staatssecretariaat van Toerisme.

Camping Qualité is een vrijwillig initiatief dat toegankelijk is voor zowel privé als gemeentelijke campings, van klein tot groot, ongeacht hun klassering en geografische ligging. De methode voldoet aan de verwachtingen en kwaliteitseisen van voorzieningen en diensten die gelden voor zowel gebruikers als professionals. Ze biedt professionals de mogelijkheid om voortdurend te blijven werken aan de kwaliteit van hun voorzieningen en garandeert gebruikers een kwalitatief hoogstaande vakantie, ongeacht de grootte en de categorie van de gekozen camping, en een uitgebreid aanbod van bestemmingen, tarieven en soorten vakanties (georganiseerd, rustig, strand, bergen, in de buurt van steden). Het geeft de organisaties die toerisme promoten de garantie dat hun activiteiten ondersteund worden door een netwerk van kwaliteitscampings.

www.campingqualite.com

SURF

surfer

MESSANGES SURF SCHOOL

http://www.messanges-surf-school.com/

CAMPING DE LA CÔTE ****
Camping des Landes à Messanges en Nouvelle-Aquitaine
361 Chemin de la côte
40660 Messanges
Landes - Nouvelle Aquitaine - France
Tél: 05 58 48 94 94
info@campinglacote.com
Openingstijden : van 01/04/2019 tot 30/09/2019
Telefonische receptie het hele jaar door van 9-12 uur 's nachts van 14.00 tot 19.00 uur.
Vanaf 1 april is de receptie geopend van 9 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.
Juli augustus receptie geopend van 8u tot 20u
Toegang en locatieBekijk de video's
carte littoral atlantique landes france camping de la côte messanges
Speciale aanbiedingen :
Speciale aanbieding voor ACSI-leden

acsi campsite subscriber cardOp vertoon van een geldige ACSI-kaart, bedraagt het pakket voor 2 personen + elektriciteit 6A + 1 dier + toeristenbelasting 16€, van 1/04 tot 4/07 en van 24/08 tot 3/10.

Bekijk al onze aanbiedingen
Partners :