Nieuw verwarmd zwembad in 2020 !
Ons zwemparadijs
Boek uw verblijf
Reservering
Beschikbaarheid
Paiement
Disponibilités/Réservations

Aquacentrum in Landes

Kom profiteren van het aquacentrum op de camping, voor heerlijke momenten van ontspanning, en om een duik te nemen tussen de toeristische uitstapjes in Landes door. De kleintjes en de wat grotere zullen maar wat blij zijn met het zwembad op de camping; perfect om snel vriendjes te maken.

Camping met zwembad in Messanges

Wat een feest om op ieder moment van de dag een duik in het zwembad te kunnen nemen tijdens een vakantie in Messanges! Eventjes voor het middag- of avondeten, tussen een fietstochtje een cultureel uitstapje; er is altijd wel een moment om een duik te nemen met familieleden of vrienden, en te profiteren van alle voordelen van een camping met zwembad midden in Landes.

Verwarmd zwembad met jacuzzi; tussen sport en ontspanning

Na rustig wat baantjes getrokken te hebben in het zwembad, is het heerlijk om te ontspannen en weer bij te komen in de verwarmde jacuzzi tijdens uw kampeervakantie in Landes. Eenmaal geprobeerd is voor altijd verkocht! Onder de prachtige strakblauwe lucht heerlijk genieten van de weldaad van water in het zwembad van de camping, of ze nu fris of lekker warm is. En neem gerust even de tijd om van de zon te genieten op één van onze vele ligstoelen, of voor een heerlijk dutje in de schaduw.

Het zwembad van de camping, de ontmoetingsplek voor klein en groot!

Voor jong en oud hebben we van alles voorzien in het zwembad van de camping, opdat iedereen optimaal kan genieten van het prachtige aquacentrum. En van de sfeer, volop aanwezig bij de kleinsten die samen spelen, en heerlijk kunnen spetteren in het peuterbad waar het water 28° is. De waterspelletjes, glijbaan en waterval zijn er om het feest compleet te maken! Maar er is ook aan tieners en volwassenen gedacht, opdat alle kampeerders een heerlijke tijd beleven in de bassins van het aquacentrum van de camping, alvorens met de stranden van Messanges en de Landes landschappen te gaan ontdekken.

Nieuw verwarmd zwembad in 2020 !

Zwemmen zonder toezicht.

Geopend van 10u30 - 19u vanaf 1 mei.

(zwemshorts en bermuda's zijn verboden in de bassins).

CAMPING DE LA CÔTE ****
Camping des Landes à Messanges en Nouvelle-Aquitaine
361 Chemin de la côte
40660 Messanges
Landes - Nouvelle Aquitaine - France
Tél: 05 58 48 94 94
info@campinglacote.com
Openingstijden : van 01/04/2019 tot 30/09/2019
Telefonische receptie het hele jaar door van 9-12 uur 's nachts van 14.00 tot 19.00 uur.
Vanaf 1 april is de receptie geopend van 9 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.
Juli augustus receptie geopend van 8u tot 20u
Toegang en locatieBekijk de video's
carte littoral atlantique landes france camping de la côte messanges
Speciale aanbiedingen :
Speciale aanbieding voor ACSI-leden

acsi campsite subscriber cardOp vertoon van een geldige ACSI-kaart, bedraagt het pakket voor 2 personen + elektriciteit 6A + 1 dier + toeristenbelasting 16€, van 1/04 tot 4/07 en van 24/08 tot 3/10.

Bekijk al onze aanbiedingen
Partners :