Nieuw verwarmd zwembad in 2020 !
Activiteiten rondom de camping
Boek uw verblijf
Reservering
Beschikbaarheid
Paiement
Disponibilités/Réservations

Activiteiten in de omgeving van onze camping in Messanges

Onze camping in Messanges is de perfecte uitvalsbasis voor vele uitstapjes en activiteiten, niet ver van uw kampeerplaats of accommodatie. Een klein voorproefje van wat u te wachten staat tijdens uw kampeervakantie in Landes...

Sportactiviteiten in de buurt van de camping

Ontdek de vele sportactiviteiten in de buurt van de camping. Ga voor een partijtje golf naar Moliets, voor de prachtige natuurlijke omgeving, of naar Soustons, op de golfbaan van Pinsolle om uw swing te verbeteren naast een mooi meer. Met Aquakids en zijn 2500m2 vol springkussens op slechts 300m van de camping hoeft u niet ver weg om uw kinderen plezier te doen. Speel uw eigen Rolland Garros op de tennisvelden van het plaatsje Messanges, of ga paardrijden bij onze buren van Vieux Port, en ontdek de landschappen in de regio tussen bos en zee tijdens een onvergetelijk paardrijritje in Landes. En u kunt natuurlijk volop fietsen in Landes, bijvoorbeeld over de beroemde fietsroute "Vélodyssée", die langs de Atlantische kust loopt. U bent er écht helemaal even uit! Stop even in Moliets-et-Maâ, een typisch Landes dorp met zijn stranden, meer en uitgestrekte bos. En een andere dag richting Azur, een vredig dorpje, om bij te komen op de ponton van het meer, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft, en vervolgens richting Soustons.

De stranden van Messanges, tussen watersporten, wandelen en zonnen

Een vakantie aan zee is altijd goed voor mooie herinneringen, zowel voor klein als groot. Dus richting het zuidelijke strand (plage sud) of het noordelijke strand (plage nord) van Messanges, beiden bewaakt tijdens de zomer, om te zwemmen, te relaxen onder de zon of om te leren surfen. En goed nieuws voor onze viervoeters: de honden mogen, mits aangelijnd, ook mee de stranden van Messanges op. En u kunt heerlijk wandelen langs het strand, in de zilte wind.

En er zijn vele andere activiteiten in Messanges, en in de buurt van de camping:

  • De markt van Messanges op woensdag en vrijdagmorgen, of die van Vieux Boucau, dagelijks vanaf 15 juni, om verse producten in te slaan en nieuwe smaken te ontdekken, die ter plaatse of op de camping geproefd kunnen worden.
  • Speurtochten, om op een leuke manier Messanges te ontdekken.
  • Een boottochtje door het Natuurreservaat van de Courant d'Huchet, ook wel het "kleine Amazonegebied" van Landes genoemd, om van een bijzondere natuurlijke omgeving te genieten.
  • "Adrénaline Parc" in Moliets om te boomklimmen, paintballen, of om zich in de lucht te laten schieten!
CAMPING DE LA CÔTE ****
Camping des Landes à Messanges en Nouvelle-Aquitaine
361 Chemin de la côte
40660 Messanges
Landes - Nouvelle Aquitaine - France
Tél: 05 58 48 94 94
info@campinglacote.com
Openingstijden : van 01/04/2019 tot 30/09/2019
Telefonische receptie het hele jaar door van 9-12 uur 's nachts van 14.00 tot 19.00 uur.
Vanaf 1 april is de receptie geopend van 9 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.
Juli augustus receptie geopend van 8u tot 20u
Toegang en locatieBekijk de video's
carte littoral atlantique landes france camping de la côte messanges
Speciale aanbiedingen :
Speciale aanbieding voor ACSI-leden

acsi campsite subscriber cardOp vertoon van een geldige ACSI-kaart, bedraagt het pakket voor 2 personen + elektriciteit 6A + 1 dier + toeristenbelasting 16€, van 1/04 tot 4/07 en van 24/08 tot 3/10.

Bekijk al onze aanbiedingen
Partners :