Welkom op onze camping in Messanges, Les Landes

Schaduwrijk, licht, ruim en gezellig!

Ontdek Camping de La Côte**** in Messanges, gelegen in een beschermd natuurgebied, te midden van bos en zee, in het zuiden van Les Landes. Marilys en Bernard bieden u een hartelijk ontvangst tijdens uw vakantie met uw partner, gezin of vrienden op hun gezellige rustige camping.

U vindt er alles is in de buurt, met de fiets of te voet: 1 km van de Atlantische kust, 600 m van de fietsroute de “Vélodyssée”, 1,5 km van Vieux Boucau Port d’Albret, een gezellig dorp met diverse winkels en activiteiten en 2 km van Messanges, een dorpje in een rustieke landelijke omgeving.

Na een dag vol culturele of sportieve activiteiten kunt u even heerlijk relaxen bij het zwembad of u laten masseren in de jacuzzi (verwarmd) en de allerkleinsten vermaken zich in het verwarmde pierenbad.

Geniet, te midden van dennenbomen en zee, van deze frisse rustige omgeving, in uw eigen tempo en naargelang uw eigen wensen.

Onze camping biedt 158 staanplaatsen verdeeld over 3,5 hectare grond. Profiteer van de kwaliteit van onze accommodaties: stacaravans met 2 à 3 goed uitgeruste moderne kamers of van de grote vlakke staanplaatsen, afgebakend en schaduwrijk, voor een geslaagde vakantie. Camping de La Côte is aangesloten bij het handvest Camping Qualité, beschikt over het keurmerk Clef Verte en is geselecteerd door de belangrijkste Europese gidsen.

Openingsdata: 01-04 t/m 30-09
Het hele jaar door telefonisch bereikbaar: 9.00-12.00 u en 14.00-19.00 u
Vanaf 1 april is de receptie geopend: 9.00-12.00 u en 14.00-19.00 u
Receptie geopend in juli en augustus: 8.00 tot 20.00 u